Nutriční hodnoty (Hovězí na způsob irského stew)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 779 kJ / 1 620 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 194,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 167,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,00 g |
Tuky | 11,25 g |
– nasycené | 4,80 g |
– nenasycené | 4,48 g |
–– mononenasycené | 4,05 g |
–– polynenasycené | 0,43 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 32,00 g |
Cholesterol | 353 mg |
Sodík | 433 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 169,50 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 700-800 g cca 700-800 g hovězího masa (kousků) | Hovězí kýta | 750 g |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
250 g 250 g žampionů (1 balení) | Žampion čerstvý | 250 g |
kousek kousek máslové dýně | Dýně máslová čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
pórek | Pórek čerstvý |