Nutriční hodnoty (Hovězí na způsob irského stew)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 779 kJ / 1 620 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 194,25 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 167,25 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,00 g | 
| Tuky | 11,25 g | 
| – nasycené | 4,80 g | 
| – nenasycené | 4,48 g | 
| –– mononenasycené | 4,05 g | 
| –– polynenasycené | 0,43 g | 
| ––– omega 3 | 0,18 g | 
| Vláknina | 32,00 g | 
| Cholesterol | 353 mg | 
| Sodík | 433 mg | 
| Sůl | 0,75 g | 
| Sacharidy | 169,50 g | 
| – cukry | 12,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| cca 700-800 g cca 700-800 g hovězího masa (kousků) | Hovězí kýta | 750 g | 
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g | 
| 250 g 250 g žampionů (1 balení) | Žampion čerstvý | 250 g | 
| kousek kousek máslové dýně | Dýně máslová čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| pórek | Pórek čerstvý |