Nutriční hodnoty (Tortilly s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 363 kJ / 565 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
| Tuky | 26,16 g |
| – nasycené | 16,41 g |
| – nenasycené | 9,09 g |
| –– mononenasycené | 7,86 g |
| –– polynenasycené | 1,23 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 11,70 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 74,49 g |
| – cukry | 71,49 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 pšeničné tortilly | Tortilla pšeničná | |
| 3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 1 hrst 1 hrst ořechů | Vlašské ořechy | |
| 2 lžíce 2 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 30 g |
| 1 lžička 1 lžička skořice (nemusí být) | Skořice ceylonská | 8 g |