Nutriční hodnoty (Květákový závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 446 kJ / 1 302 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 62,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 106,16 g |
| – nasycené | 48,99 g |
| – nenasycené | 51,36 g |
| –– mononenasycené | 42,06 g |
| –– polynenasycené | 9,31 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 713 mg |
| Sodík | 2,87 g |
| Sůl | 6,92 g |
| Sacharidy | 20,55 g |
| – cukry | 14,90 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| kmín drcený | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 listové těsto | Listové těsto | |
| 100 g 100 g sýra (použila jsem Čedar) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |