Nutriční hodnoty (Paštika z kuřecích křídel a jater s brusinkovým želé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 775 kJ / 3 053 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 220,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 217,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,62 g |
| Tuky | 170,92 g |
| – nasycené | 55,07 g |
| – nenasycené | 102,29 g |
| –– mononenasycené | 73,92 g |
| –– polynenasycené | 28,38 g |
| ––– omega 3 | 2,25 g |
| Vláknina | 14,16 g |
| Cholesterol | 2,00 g |
| Sodík | 1,29 g |
| Sůl | 3,19 g |
| Sacharidy | 153,40 g |
| – cukry | 110,18 g |
| ––– laktóza | 5,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kuřecích křídel | Kuře křídlo | 1000 g |
| 300 g 300 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 300 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| 150 ml 150 ml smetany 12% | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| tymián | Tymián sušený | |
| mleté nové koření | Nové koření mleté | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kořenová zelenina do vývaru | Mrkev čerstvá | |
| 200 g 200 g brusinkové marmelády | Marmeláda brusinková | 200 g |
| 2 plátky 2 plátky želatiny | Želatina vepřová |