Nutriční hodnoty (Jablečný dort s rybízem zastudena)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 612 kJ / 2 775 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,43 g |
Tuky | 23,76 g |
– nasycené | 7,24 g |
– nenasycené | 15,67 g |
–– mononenasycené | 4,21 g |
–– polynenasycené | 11,46 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 46,66 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 87 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 549,60 g |
– cukry | 280,57 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g jablek | Jablko čerstvé | 800 g |
250 g 250 g červeného rybízu | Rybíz červený čerstvý | 250 g |
100 g 100 g rybízu na ozdobení | Rybíz červený čerstvý | 100 g |
300 ml 300 ml vody + šťáva z rozmrazeného rybízu | Rybíz červený čerstvý | |
cca 350 ml 350 ml vody | Voda | 350 ml |
2 balíčky 2 balíčky vanilkových pudinků | Puding v prášku | 96 g |
2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 celá skořice na vyvaření s jablky | Skořice ceylonská | |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
250 g 250 g kulatých piškotů | Piškoty | 250 g |
rum nebo jiný likér | Rum | |
skořice na ozdobu | Skořice ceylonská | |
kakao na ozdobu | Kakao prášek | |
250 g 250 g kulatých piškotů | Piškoty | 250 g |
rum nebo jiný likér | Rum |