Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný dort s rybízem zastudena)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 612 kJ /
2 775 kcal
Bílkoviny67,43 g
– z toho živočišné bílkoviny20,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,43 g
Tuky23,76 g
– nasycené7,24 g
– nenasycené15,67 g
–– mononenasycené4,21 g
–– polynenasycené11,46 g
––– omega 30,52 g
Vláknina46,66 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 87 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy549,60 g
– cukry280,57 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g jablek Jablko čerstvé 800 g
250 g 250 g červeného rybízu Rybíz červený čerstvý 250 g
100 g 100 g rybízu na ozdobení Rybíz červený čerstvý 100 g
300 ml 300 ml vody + šťáva z rozmrazeného rybízu Rybíz červený čerstvý
cca 350 ml 350 ml vody Voda 350 ml
2 balíčky 2 balíčky vanilkových pudinků Puding v prášku 96 g
2 2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 celá skořice na vyvaření s jablky Skořice ceylonská
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
250 g 250 g kulatých piškotů Piškoty 250 g
rum nebo jiný likér Rum
skořice na ozdobu Skořice ceylonská
kakao na ozdobu Kakao prášek
250 g 250 g kulatých piškotů Piškoty 250 g
rum nebo jiný likér Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.