Nutriční hodnoty (Jablečný dort s rybízem zastudena)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 612 kJ / 2 775 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,43 g |
| Tuky | 23,76 g |
| – nasycené | 7,24 g |
| – nenasycené | 15,67 g |
| –– mononenasycené | 4,21 g |
| –– polynenasycené | 11,46 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 46,66 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 87 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 549,60 g |
| – cukry | 280,57 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g jablek | Jablko čerstvé | 800 g |
| 250 g 250 g červeného rybízu | Rybíz červený čerstvý | 250 g |
| 100 g 100 g rybízu na ozdobení | Rybíz červený čerstvý | 100 g |
| 300 ml 300 ml vody + šťáva z rozmrazeného rybízu | Rybíz červený čerstvý | |
| cca 350 ml 350 ml vody | Voda | 350 ml |
| 2 balíčky 2 balíčky vanilkových pudinků | Puding v prášku | 96 g |
| 2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1 1 celá skořice na vyvaření s jablky | Skořice ceylonská | |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 250 g 250 g kulatých piškotů | Piškoty | 250 g |
| rum nebo jiný likér | Rum | |
| skořice na ozdobu | Skořice ceylonská | |
| kakao na ozdobu | Kakao prášek | |
| 250 g 250 g kulatých piškotů | Piškoty | 250 g |
| rum nebo jiný likér | Rum |