Nutriční hodnoty (Květákový nákyp s václavkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 976 kJ / 711 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,33 g |
| Tuky | 49,09 g |
| – nasycené | 25,66 g |
| – nenasycené | 18,46 g |
| –– mononenasycené | 16,05 g |
| –– polynenasycené | 2,41 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 20,50 g |
| Cholesterol | 620 mg |
| Sodík | 237 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 27,32 g |
| – cukry | 5,02 g |
| ––– laktóza | 0,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
| 400 g 400 g václavek | Václavka čerstvá | 400 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |