Nutriční hodnoty (Zapečená hlíva s brambory a smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 9 246 kJ / 2 210 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,50 g |
Tuky | 182,30 g |
– nasycené | 104,95 g |
– nenasycené | 72,78 g |
–– mononenasycené | 63,50 g |
–– polynenasycené | 9,28 g |
––– omega 3 | 0,96 g |
Vláknina | 19,10 g |
Cholesterol | 410 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 76,95 g |
– cukry | 22,25 g |
––– laktóza | 17,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balení 1 balení hlívy ústříčné | Hlíva ústřičná syrová | 250 g |
6 6 brambor (syrových, oškrabaných) | Brambor zimní | 300 g |
10 dkg 10 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 kelímek 1 kelímek smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
150 g 150 g sýru eidam - na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
grilovací koření (koření dle chuti, koupené nebo vlastní bylinky nebo co zrovna máte) | Grilovací koření |