Nutriční hodnoty (Pomazánka z kedlubny a ředkviček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 921 kJ / 2 132 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,40 g |
| Tuky | 205,20 g |
| – nasycené | 50,02 g |
| – nenasycené | 141,12 g |
| –– mononenasycené | 49,52 g |
| –– polynenasycené | 91,60 g |
| ––– omega 3 | 2,45 g |
| Vláknina | 10,40 g |
| Cholesterol | 410 mg |
| Sodík | 3,17 g |
| Sůl | 8,01 g |
| Sacharidy | 19,25 g |
| – cukry | 14,65 g |
| ––– laktóza | 1,88 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g kedluben | Kedluben čerstvý | 200 g |
| 200 g 200 g ředkviček | Ředkvička čerstvá | 200 g |
| 150 g 150 g ementálu | Ementál | 150 g |
| 200 g 200 g majonézy | Majonéza | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pažitka (dle chuti) | Pažitka čerstvá |