Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapusta zapečená se žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 110 kJ /
504 kcal
Bílkoviny22,63 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,13 g
Tuky15,12 g
– nasycené9,57 g
– nenasycené4,65 g
–– mononenasycené3,85 g
–– polynenasycené0,80 g
––– omega 30,14 g
Vláknina29,50 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 226 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy55,85 g
– cukry22,45 g
––– laktóza4,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kapusty Kapusta hlávková čerstvá 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
250 g 250 g žampionů Žampion čerstvý 250 g
125 ml 125 ml kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 125 ml
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
muškátový květ Muškát květ sušený
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.