Nutriční hodnoty (Noky s vepřovou panenkou a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 266 kJ / 542 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,20 g |
| Tuky | 30,35 g |
| – nasycené | 12,97 g |
| – nenasycené | 16,41 g |
| –– mononenasycené | 14,47 g |
| –– polynenasycené | 1,94 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 2,48 g |
| Cholesterol | 89 mg |
| Sodík | 521 mg |
| Sůl | 1,28 g |
| Sacharidy | 41,28 g |
| – cukry | 1,76 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 120 g 120 g gnocchi | Noky | 120 g |
| 80 g 80 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 80 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 50 g 50 g žampionů | Žampion čerstvý | 50 g |
| svazek svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
| bílé víno | Víno bílé suché | |
| parmezán | Parmezán |