Nutriční hodnoty (Rybí filet zapečený v bešamelu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 048 kJ / 1 207 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,15 g |
| Tuky | 83,35 g |
| – nasycené | 48,59 g |
| – nenasycené | 33,14 g |
| –– mononenasycené | 27,88 g |
| –– polynenasycené | 5,26 g |
| ––– omega 3 | 1,52 g |
| Vláknina | 4,70 g |
| Cholesterol | 254 mg |
| Sodík | 4,11 g |
| Sůl | 10,25 g |
| Sacharidy | 54,70 g |
| – cukry | 17,50 g |
| ––– laktóza | 15,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 rybí filety | Treska filet | |
| 4 4 větší brambory vařené ve slupce | Brambor zimní | 200 g |
| cca 200 g cca 200 g nivy | Niva 50% t. v s. | 200 g |
| 1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 PL 1 PL másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 PL 1 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 šálek 1 šálek (2 dl) mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| muškátový oříšek | Muškátový oříšek |