Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Risotto alle verdure)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 761 kJ /
421 kcal
Bílkoviny9,14 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,14 g
Tuky1,18 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené0,50 g
–– mononenasycené0,23 g
–– polynenasycené0,27 g
––– omega 30,01 g
Vláknina5,22 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy91,00 g
– cukry13,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
40 g 40 g cukety Cuketa čerstvá 40 g
40 g 40 g lilku Lilek čerstvý 40 g
40 g 40 g papriky Paprika bílá čerstvá 40 g
100 g 100 g drcených rajčat Pyré z červených rajčat 100 g
100 g 100 g rýže arborio Rýže bílá 100 g
vývar Vývar masový
parmezán Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.