Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec na celeru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 517 kJ /
1 080 kcal
Bílkoviny119,78 g
– z toho živočišné bílkoviny116,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,92 g
Tuky37,56 g
– nasycené8,93 g
– nenasycené17,75 g
–– mononenasycené14,79 g
–– polynenasycené2,97 g
––– omega 30,23 g
Vláknina8,28 g
Cholesterol 843 mg
Sodík 469 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy29,96 g
– cukry6,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
olivový olej Olej olivový
česnek Česnek čerstvý
cibule Cibule čerstvá
2 dl 2 dl bílého vína Víno bílé suché 200 ml
1/2 kg 1/2 kg vepřové plece Vepřová plec 500 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
řapíkatý celer Celer řapíkatý
2 2 citrony Citrón čerstvý 180 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.