Nutriční hodnoty (Vepřová plec na celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 517 kJ / 1 080 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,92 g |
| Tuky | 37,56 g |
| – nasycené | 8,93 g |
| – nenasycené | 17,75 g |
| –– mononenasycené | 14,79 g |
| –– polynenasycené | 2,97 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 8,28 g |
| Cholesterol | 843 mg |
| Sodík | 469 mg |
| Sůl | 0,92 g |
| Sacharidy | 29,96 g |
| – cukry | 6,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| olivový olej | Olej olivový | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 1/2 kg 1/2 kg vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| řapíkatý celer | Celer řapíkatý | |
| 2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |