Nutriční hodnoty (Vepřová plec na celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 517 kJ / 1 080 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,92 g |
Tuky | 37,56 g |
– nasycené | 8,93 g |
– nenasycené | 17,75 g |
–– mononenasycené | 14,79 g |
–– polynenasycené | 2,97 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 8,28 g |
Cholesterol | 843 mg |
Sodík | 469 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 29,96 g |
– cukry | 6,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
olivový olej | Olej olivový | |
česnek | Česnek čerstvý | |
cibule | Cibule čerstvá | |
2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
1/2 kg 1/2 kg vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
řapíkatý celer | Celer řapíkatý | |
2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |