Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Anglická gulášová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie54 813 kJ /
13 101 kcal
Bílkoviny315,97 g
– z toho živočišné bílkoviny11,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny304,05 g
Tuky149,26 g
– nasycené66,32 g
– nenasycené66,36 g
–– mononenasycené54,87 g
–– polynenasycené11,49 g
––– omega 31,98 g
Vláknina342,24 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 3,42 g
Sůl6,20 g
Sacharidy2 454,58 g
– cukry157,27 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g jemně pokrájené anglické slaniny Anglická slanina 150 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
sádlo nebo olej Sádlo vepřové
1 1 plnější lžíce mleté sladké papriky nebo v kombinaci s pálivou Paprika červená sušená
1 necelá 1 necelá lžička drceného kmínu Kmín mletý
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
50 g 50 g hrubě nastrouhaného celeru Celer bulva čerstvá 50 g
50 g 50 g hrubě nastrouhané mrkve Mrkev čerstvá 50 g
300 300 g oloupaných a na kostičky pokrájených brambor Brambor zimní 15000 g
1 l 1 l vývaru Vývar hovězí 1000 ml
hladká mouka nebo jíška na zahuštění Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.