Nutriční hodnoty (Česnekovo-zázvoroví vrabci se žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 086 kJ / 499 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,76 g |
Tuky | 1,46 g |
– nasycené | 0,67 g |
– nenasycené | 0,67 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,62 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 47,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 67 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 96,60 g |
– cukry | 14,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 800 g vepřové plece nebo krkovice či libovějšího bůčku | Vepřová plec | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 lžíce zázvoru čerstvě nastrouhaného | Zázvor sušený | |
4 4 stroužky česneku - nastrouhaného | Česnek čerstvý | 280 g |
400 400 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | |
1 1 lžička hladké mouky nebo solamylu | Mouka pšeničná hladká |