Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Česnekovo-zázvoroví vrabci se žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 086 kJ /
499 kcal
Bílkoviny18,76 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,76 g
Tuky1,46 g
– nasycené0,67 g
– nenasycené0,67 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,62 g
––– omega 30,00 g
Vláknina47,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 67 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy96,60 g
– cukry14,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 800 g vepřové plece nebo krkovice či libovějšího bůčku Vepřová plec
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 lžíce zázvoru čerstvě nastrouhaného Zázvor sušený
4 4 stroužky česneku - nastrouhaného Česnek čerstvý 280 g
400 400 g čerstvých žampionů Žampion čerstvý
1 1 lžička hladké mouky nebo solamylu Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.