Nutriční hodnoty (Adžika - zeleninová pasta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 30 566 kJ / 7 306 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 104,00 g |
| Tuky | 273,07 g |
| – nasycené | 22,03 g |
| – nenasycené | 235,33 g |
| –– mononenasycené | 161,23 g |
| –– polynenasycené | 74,10 g |
| ––– omega 3 | 20,77 g |
| Vláknina | 253,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 19,38 g |
| Sůl | 47,00 g |
| Sacharidy | 1 015,00 g |
| – cukry | 809,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 kg 5 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 5000 g |
| 1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg slovenské papriky | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 1 kg 1 kg mrkve | Mrkev čerstvá | 1000 g |
| 300 g 300 g česneku | Česnek čerstvý | 300 g |
| 2 hrsti 2 hrsti petrželové nati nebo nať z řapíkatého celeru | Petržel nať čerstvá | |
| chilli papričky dle chuti, záleží na požadované pálivosti | Chilli paprička čerstvá | |
| 250 ml 250 ml oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| 250 ml 250 ml octu | Ocet lihový | 250 ml |
| 300 g 300 g cukru krupice | Cukr bílý | 300 g |
| 3 lžíce 3 lžíce soli nebo dle chuti | Sůl mořská | 45 g |