Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Adžika - zeleninová pasta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie30 566 kJ /
7 306 kcal
Bílkoviny104,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny104,00 g
Tuky273,07 g
– nasycené22,03 g
– nenasycené235,33 g
–– mononenasycené161,23 g
–– polynenasycené74,10 g
––– omega 320,77 g
Vláknina253,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19,38 g
Sůl47,00 g
Sacharidy1 015,00 g
– cukry809,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 kg 5 kg rajčat Rajče červené čerstvé 5000 g
1 kg 1 kg cibule Cibule čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg slovenské papriky Paprika červená čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
1 kg 1 kg mrkve Mrkev čerstvá 1000 g
300 g 300 g česneku Česnek čerstvý 300 g
2 hrsti 2 hrsti petrželové nati nebo nať z řapíkatého celeru Petržel nať čerstvá
chilli papričky dle chuti, záleží na požadované pálivosti Chilli paprička čerstvá
250 ml 250 ml oleje Olej řepkový 250 ml
250 ml 250 ml octu Ocet lihový 250 ml
300 g 300 g cukru krupice Cukr bílý 300 g
3 lžíce 3 lžíce soli nebo dle chuti Sůl mořská 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.