Nutriční hodnoty (Jahodový džem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 538 kJ / 4 670 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
| Tuky | 6,00 g |
| – nasycené | 0,40 g |
| – nenasycené | 4,80 g |
| –– mononenasycené | 0,80 g |
| –– polynenasycené | 4,00 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 40,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 120,00 g |
| – cukry | 1 120,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg jahod | Jahody čerstvé | 2000 g |
| 1 kg 1 kg cukru | Cukr bílý | 1000 g |
| 2 sáčky 2 sáčky Gelfix Extra 2:1 | Želatina cukrářská |