Nutriční hodnoty (Gemüsesalat mit Thunfisch)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 251 kJ / 299 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,78 g |
| Tuky | 15,65 g |
| – nasycené | 3,77 g |
| – nenasycené | 7,27 g |
| –– mononenasycené | 5,70 g |
| –– polynenasycené | 1,57 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 11,40 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 222 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 14,90 g |
| – cukry | 11,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 6 6 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 180 g |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| ledový salát | Salát ledový čerstvý | |
| 2 2 konzervy tuňáka | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |