Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Severočeský salát bramborový)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie34 284 kJ /
8 194 kcal
Bílkoviny148,46 g
– z toho živočišné bílkoviny88,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,06 g
Tuky650,26 g
– nasycené110,11 g
– nenasycené479,71 g
–– mononenasycené150,06 g
–– polynenasycené329,66 g
––– omega 37,79 g
Vláknina66,20 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 13,14 g
Sůl31,40 g
Sacharidy409,85 g
– cukry74,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg brambor salátových Brambor zimní 2000 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
500 g 500 g gothaje Měkký salám 500 g
600 g 600 g (jedna sklenice) sterilovaných okurek Okurka polní zavařená 600 g
5 5 vařených vajec Vejce slepičí 350 g
650 g 650 g majolky - nebo i domácí majonézy Majonéza 650 g
3 PL 3 PL plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 45 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.