Nutriční hodnoty (Severočeský salát bramborový)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 34 284 kJ / 8 194 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,06 g |
Tuky | 650,26 g |
– nasycené | 110,11 g |
– nenasycené | 479,71 g |
–– mononenasycené | 150,06 g |
–– polynenasycené | 329,66 g |
––– omega 3 | 7,79 g |
Vláknina | 66,20 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 13,14 g |
Sůl | 31,40 g |
Sacharidy | 409,85 g |
– cukry | 74,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg brambor salátových | Brambor zimní | 2000 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
500 g 500 g gothaje | Měkký salám | 500 g |
600 g 600 g (jedna sklenice) sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | 600 g |
5 5 vařených vajec | Vejce slepičí | 350 g |
650 g 650 g majolky - nebo i domácí majonézy | Majonéza | 650 g |
3 PL 3 PL plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |