Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerové halušky se slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 220 kJ /
1 487 kcal
Bílkoviny27,45 g
– z toho živočišné bílkoviny17,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,31 g
Tuky124,48 g
– nasycené58,71 g
– nenasycené61,82 g
–– mononenasycené52,10 g
–– polynenasycené9,72 g
––– omega 30,23 g
Vláknina14,85 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 2,49 g
Sůl6,12 g
Sacharidy57,88 g
– cukry14,94 g
––– laktóza5,39 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g jemně nastrouhaného syrového celeru Celer bulva čerstvá 200 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
100-120 ml 100-120 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 110 ml
5-6 lžic 5-6 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 55 g
sůl Sůl mořská
120-150 g 120-150 g anglické slaniny Anglická slanina 135 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sádlo (podle potřeby) Sádlo vepřové
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.