Nutriční hodnoty (Bramborovo-fazolový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 185 kJ / 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,78 g |
Tuky | 31,97 g |
– nasycené | 2,15 g |
– nenasycené | 28,04 g |
–– mononenasycené | 19,89 g |
–– polynenasycené | 8,15 g |
––– omega 3 | 2,42 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 474 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 48,15 g |
– cukry | 6,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 plechovka 1 plechovka fazolí ve slaném nálevu nebo fazolový mix s cizrnou - scezená | Fazole v konzervě | |
200 g 200 g vařených brambor - oloupané | Brambor zimní | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 - 4 3 - 4 nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce hořčice plnotučné | Hořčice plnotučná | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce láku z okurek | Nálev z okurek | 30 ml |
(kdo chce, může přidat majonézu nebo zakysanou smetanu) | Majonéza |