Nutriční hodnoty (Bramborovo-fazolový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 185 kJ / 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,78 g |
| Tuky | 31,97 g |
| – nasycené | 2,15 g |
| – nenasycené | 28,04 g |
| –– mononenasycené | 19,89 g |
| –– polynenasycené | 8,15 g |
| ––– omega 3 | 2,42 g |
| Vláknina | 9,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 474 mg |
| Sůl | 1,14 g |
| Sacharidy | 48,15 g |
| – cukry | 6,65 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 plechovka 1 plechovka fazolí ve slaném nálevu nebo fazolový mix s cizrnou - scezená | Fazole v konzervě | |
| 200 g 200 g vařených brambor - oloupané | Brambor zimní | 200 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 - 4 3 - 4 nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce hořčice plnotučné | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce láku z okurek | Nálev z okurek | 30 ml |
| (kdo chce, může přidat majonézu nebo zakysanou smetanu) | Majonéza |