Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo-fazolový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 185 kJ /
522 kcal
Bílkoviny6,78 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,78 g
Tuky31,97 g
– nasycené2,15 g
– nenasycené28,04 g
–– mononenasycené19,89 g
–– polynenasycené8,15 g
––– omega 32,42 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 474 mg
Sůl1,14 g
Sacharidy48,15 g
– cukry6,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 plechovka 1 plechovka fazolí ve slaném nálevu nebo fazolový mix s cizrnou - scezená Fazole v konzervě
200 g 200 g vařených brambor - oloupané Brambor zimní 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 - 4 3 - 4 nakládané okurky Okurka polní zavařená
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce hořčice plnotučné Hořčice plnotučná 30 g
2 lžíce 2 lžíce láku z okurek Nálev z okurek 30 ml
(kdo chce, může přidat majonézu nebo zakysanou smetanu) Majonéza

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.