Nutriční hodnoty (Salát se sterilovanou červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 646 kJ / 154 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,34 g |
| Tuky | 1,12 g |
| – nasycené | 0,19 g |
| – nenasycené | 0,78 g |
| –– mononenasycené | 0,28 g |
| –– polynenasycené | 0,50 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 4,93 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 154 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 29,25 g |
| – cukry | 18,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| ½ ledového salátu | Salát ledový čerstvý | |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sterilované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 15 g |
| 250 g 250 g sterilované červené řepy | Červená řepa čerstvá | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 5 kapek 5 kapek olivového oleje | Olej olivový | |
| 5 kapek 5 kapek balsamikového octa | Ocet balsamikový bílý |