Nutriční hodnoty (Batáty ve slaninové košilce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 766 kJ / 3 051 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,80 g |
| Tuky | 252,80 g |
| – nasycené | 123,16 g |
| – nenasycené | 126,48 g |
| –– mononenasycené | 108,24 g |
| –– polynenasycené | 18,24 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 5,12 g |
| Sůl | 12,72 g |
| Sacharidy | 160,30 g |
| – cukry | 20,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g batátů | Batáty neloupané | 800 g |
| 300 g 300 g uzené slaniny pokrájené na plátky- anglická, moravská, pikantní, vahalova... | Špek | 300 g |
| koření nebo kořenící směs dle chuti | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |