Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Párkrole" - párkové kremrole)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 894 kJ /
3 560 kcal
Bílkoviny133,48 g
– z toho živočišné bílkoviny133,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky317,06 g
– nasycené195,22 g
– nenasycené116,98 g
–– mononenasycené81,20 g
–– polynenasycené35,78 g
––– omega 30,72 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 9,86 g
Sůl24,31 g
Sacharidy41,60 g
– cukry16,90 g
––– laktóza16,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
160 g 160 g sýru Eidam nebo Goudy - jemně nastrouhaného Sýr kravský tvrdý 30% 160 g
500 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 droždí kostka 42 g Droždí pekařské lisované
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
200 g 200 g másla nebo Hery Máslo kravské 200 g
hladká mouka na podsypání Mouka pšeničná hladká
rozšlehané vejce na potření Vejce slepičí
zhruba 600 g 600 g párků ve vlastním střívku, dle chuti: sýrové, vídeňské, debrecínské, mini párky... Párek vepřový 600 g
koření dle chuti: kmín, směsi koření... Pepř černý
sůl Sůl mořská
hořčice plnotučná nebo dijonská, pikantní... Hořčice plnotučná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.