Nutriční hodnoty ("Párkrole" - párkové kremrole)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 894 kJ / 3 560 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 133,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 133,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 317,06 g |
| – nasycené | 195,22 g |
| – nenasycené | 116,98 g |
| –– mononenasycené | 81,20 g |
| –– polynenasycené | 35,78 g |
| ––– omega 3 | 0,72 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 1,17 g |
| Sodík | 9,86 g |
| Sůl | 24,31 g |
| Sacharidy | 41,60 g |
| – cukry | 16,90 g |
| ––– laktóza | 16,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 160 g 160 g sýru Eidam nebo Goudy - jemně nastrouhaného | Sýr kravský tvrdý 30% | 160 g |
| 500 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 droždí kostka 42 g | Droždí pekařské lisované | |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 200 g 200 g másla nebo Hery | Máslo kravské | 200 g |
| hladká mouka na podsypání | Mouka pšeničná hladká | |
| rozšlehané vejce na potření | Vejce slepičí | |
| zhruba 600 g 600 g párků ve vlastním střívku, dle chuti: sýrové, vídeňské, debrecínské, mini párky... | Párek vepřový | 600 g |
| koření dle chuti: kmín, směsi koření... | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hořčice plnotučná nebo dijonská, pikantní... | Hořčice plnotučná | |