Nutriční hodnoty (Ciabatta II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 285 kJ / 546 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,70 g |
| Tuky | 3,03 g |
| – nasycené | 0,62 g |
| – nenasycené | 1,82 g |
| –– mononenasycené | 0,31 g |
| –– polynenasycené | 1,51 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 4,74 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,40 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 109,62 g |
| – cukry | 7,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g vody | Voda | 150 ml |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 1 g 1 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 1 g |
| 210 g 210 g vody | Voda | 210 ml |
| 350 g 350 g manitoby | ||
| 20 g 20 g vody | Voda | 20 ml |
| 2 g 2 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 2 g |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |