Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květák a brambory zapečené s hermelínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 882 kJ /
928 kcal
Bílkoviny61,68 g
– z toho živočišné bílkoviny56,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,47 g
Tuky51,78 g
– nasycené28,86 g
– nenasycené18,51 g
–– mononenasycené15,39 g
–– polynenasycené3,11 g
––– omega 30,40 g
Vláknina9,09 g
Cholesterol 469 mg
Sodík 2,17 g
Sůl5,36 g
Sacharidy50,39 g
– cukry14,11 g
––– laktóza7,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 malý květák Květák čerstvý
4-5 4-5 brambor Brambor zimní 225 g
1 1 hermelín Hermelín 100 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
100 g 100 g šunky (nebo anglické slaniny) Šunka vepřová vařená 100 g
150 ml 150 ml smetany na vaření 12 % Smetana kravská sladká 12% 150 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 kousek 1 kousek másla Máslo kravské 25 g
strouhaný sýr na posypání (podle chuti) Sýr kravský tvrdý 30%
mletý kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka koření na grilovanou zeleninu Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.