Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kejajog (kedlubna, jablko, jogurt))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 070 kJ /
256 kcal
Bílkoviny7,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,50 g
Tuky1,34 g
– nasycené0,37 g
– nenasycené0,64 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,57 g
––– omega 30,08 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 79 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy45,00 g
– cukry40,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kedlubny Kedluben čerstvý 300 g
300 g 300 g jablek Jablko čerstvé 300 g
1 1 bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
špetka špetka cukru Cukr bílý
sůl Sůl mořská
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.