Nutriční hodnoty (Kejajog (kedlubna, jablko, jogurt))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 070 kJ / 256 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
| Tuky | 1,34 g |
| – nasycené | 0,37 g |
| – nenasycené | 0,64 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,57 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 79 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 45,00 g |
| – cukry | 40,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kedlubny | Kedluben čerstvý | 300 g |
| 300 g 300 g jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |