Nutriční hodnoty (Kejajog (kedlubna, jablko, jogurt))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 070 kJ / 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 1,34 g |
– nasycené | 0,37 g |
– nenasycené | 0,64 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,57 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 45,00 g |
– cukry | 40,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kedlubny | Kedluben čerstvý | 300 g |
300 g 300 g jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |