Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí jazyk na černo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 616 kJ /
386 kcal
Bílkoviny1,99 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,99 g
Tuky0,51 g
– nasycené0,19 g
– nenasycené0,47 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,37 g
––– omega 30,00 g
Vláknina8,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy43,20 g
– cukry33,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězího jazyka
kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel) Mrkev čerstvá
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
6 kuliček 6 kuliček celého pepře Pepř černý
špetka špetka tymiánu Tymián sušený
3 3 hřebíčky Hřebíček
3 dl 3 dl červeného vína Víno červené suché 300 ml
3 lžíce 3 lžíce švestkových povidel Povidla 69 g
perník na strouhání Perník
hladká mouka na jíšku (nebo tmavá hotová jíška) Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.