Nutriční hodnoty (Hovězí jazyk na černo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 616 kJ / 386 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,99 g |
Tuky | 0,51 g |
– nasycené | 0,19 g |
– nenasycené | 0,47 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,37 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,20 g |
– cukry | 33,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězího jazyka | ||
kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel) | Mrkev čerstvá | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
6 kuliček 6 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
špetka špetka tymiánu | Tymián sušený | |
3 3 hřebíčky | Hřebíček | |
3 dl 3 dl červeného vína | Víno červené suché | 300 ml |
3 lžíce 3 lžíce švestkových povidel | Povidla | 69 g |
perník na strouhání | Perník | |
hladká mouka na jíšku (nebo tmavá hotová jíška) | Mouka pšeničná hladká |