Nutriční hodnoty (Hejk na krémovém lůžku ze žampionů a špenátu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 038 kJ / 726 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 46,77 g |
| – nasycené | 30,30 g |
| – nenasycené | 14,13 g |
| –– mononenasycené | 12,47 g |
| –– polynenasycené | 1,66 g |
| ––– omega 3 | 0,61 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 350 mg |
| Sodík | 391 mg |
| Sůl | 0,95 g |
| Sacharidy | 10,80 g |
| – cukry | 8,70 g |
| ––– laktóza | 4,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 filety 2 filety hejka | Hejk filet | 400 g |
| krabička krabička žampionů (cca 150 g) | Žampion čerstvý | |
| sáček sáček špenátových listů (cca 150 g) | Špenát čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 150 ml 150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový |