Nutriční hodnoty (Italské ravioli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 142 kJ / 1 946 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 20,12 g |
| – nasycené | 4,64 g |
| – nenasycené | 9,50 g |
| –– mononenasycené | 6,10 g |
| –– polynenasycené | 3,40 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 209 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 366,40 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 500 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo | Máslo kravské | |
| strouhaný parmazán | Parmezán | |
| zbytky pečeného masa | Vepřová plec |