Nutriční hodnoty (Šunka z vepřového kolene)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 343 kJ / 2 950 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 170,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 170,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 250,00 g |
| – nasycené | 70,00 g |
| – nenasycené | 180,00 g |
| –– mononenasycené | 130,00 g |
| –– polynenasycené | 50,00 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,50 g |
| Sodík | 7,80 g |
| Sůl | 19,00 g |
| Sacharidy | 5,00 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového kolene (vykostěného masa s kouskem kůže) | Vepřové koleno bez kosti | 1000 g |
| 18-20 g 18-20 g soli | Sůl mořská | 19 g |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| cca 50 g cca 50 g vody | Voda | 50 ml |