Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové řezy s ořechy a rozinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 404 kJ /
4 399 kcal
Bílkoviny58,96 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,60 g
Tuky220,51 g
– nasycené18,49 g
– nenasycené187,61 g
–– mononenasycené132,05 g
–– polynenasycené55,56 g
––– omega 316,56 g
Vláknina22,40 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 220 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy533,40 g
– cukry245,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 400 g
400 g 400 g strouhaných jablek (viz Poznámka) Jablko čerstvé 400 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 rovná lžíce jedlé sody Jedlá soda
2 2 velké hrsti sekaných ořechů Vlašské ořechy
1 hrst 1 hrst rozinek Rozinky 50 g
100 ml 100 ml mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
tuk na vymazání pekáčku Margarín
strouhanka na vysypání Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.