Nutriční hodnoty (Kachna pečená s jablky a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 200 kJ / 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,12 g |
Tuky | 1,71 g |
– nasycené | 0,56 g |
– nenasycené | 0,68 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,53 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 24,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 55,20 g |
– cukry | 44,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 půlka 1 půlka kachny | Kachna | |
4 4 velké nasekané cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
2 2 oloupaná, na osminky pokrájená jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
hrubozrnná sůl | Sůl mořská | |
celý kmín | Kmín | |
voda na podlití | Voda |