Nutriční hodnoty (Kachna pečená s jablky a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 200 kJ / 287 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,12 g |
| Tuky | 1,71 g |
| – nasycené | 0,56 g |
| – nenasycené | 0,68 g |
| –– mononenasycené | 0,15 g |
| –– polynenasycené | 0,53 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 24,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 32 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 55,20 g |
| – cukry | 44,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 půlka 1 půlka kachny | Kachna | |
| 4 4 velké nasekané cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 2 2 oloupaná, na osminky pokrájená jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| hrubozrnná sůl | Sůl mořská | |
| celý kmín | Kmín | |
| voda na podlití | Voda |