Nutriční hodnoty (Vepřové závitky s kysaným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 341 kJ / 81 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,08 g |
| Tuky | 0,47 g |
| – nasycené | 0,14 g |
| – nenasycené | 0,25 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,19 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 846 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 13,30 g |
| – cukry | 10,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vepřové plátky (z kýty, kotlety, krkovičky) | Vepřová kýta | |
| 4-6 plátků 4-6 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 1/2 sklenice 1/2 sklenice kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 100 g |
| 1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| hořčice (dijonská, jiná) | Hořčice plnotučná | |
| olej na opečení | Olej řepkový | |
| masový vývar (nebo voda) | Vývar masový | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské |