Nutriční hodnoty (Carpaccio z rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 863 kJ / 206 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,82 g |
| Tuky | 1,23 g |
| – nasycené | 0,19 g |
| – nenasycené | 0,67 g |
| –– mononenasycené | 0,18 g |
| –– polynenasycené | 0,49 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 10,58 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 43 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 38,10 g |
| – cukry | 30,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g rajčat - klidně více druhů | Rajče červené čerstvé | 600 g |
| 1 1 žervé nebo Lučina, Palouček, čerstvý kozí sýr... | Žervé | |
| hrst lístků lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olivový olej čistý nebo s bazalkovou či chilli příchutí | Olej olivový |