Nutriční hodnoty (Bazalková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 444 kJ / 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 7,33 g |
| – nasycené | 4,67 g |
| – nenasycené | 2,67 g |
| –– mononenasycené | 0,67 g |
| –– polynenasycené | 2,00 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 3,33 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| svazek svazek bazalky | Bazalka čerstvá | |
| půl skleničky skleničky naložených sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 1 l 1 l vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
| hrst hrst nastrouhaného parmezánu | Parmezán | |
| 1 1 smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| anglická slanina | Anglická slanina |