Nutriční hodnoty (Rychlý salát z červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 339 kJ / 1 276 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,60 g |
| Tuky | 120,81 g |
| – nasycené | 15,12 g |
| – nenasycené | 94,83 g |
| –– mononenasycené | 27,12 g |
| –– polynenasycené | 67,71 g |
| ––– omega 3 | 1,50 g |
| Vláknina | 8,60 g |
| Cholesterol | 195 mg |
| Sodík | 2,07 g |
| Sůl | 5,05 g |
| Sacharidy | 36,35 g |
| – cukry | 33,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cibule, větší, jemně pokrájená | ||
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 300 g 300 g červené řepy - uvařené ve slupce doměkka, oloupané | Červená řepa čerstvá | 300 g |
| 150 g 150 g majonézy nebo zakysané smetany | Majonéza | 150 g |
| 150-200 g 150-200 g nakládaných okurek - drobně pokrájených | Okurka polní zavařená | 175 g |