Nutriční hodnoty (Salát z fialových brambor se zeleninou a bílým sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 778 kJ / 903 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,78 g |
Tuky | 30,30 g |
– nasycené | 11,72 g |
– nenasycené | 17,04 g |
–– mononenasycené | 13,12 g |
–– polynenasycené | 3,92 g |
––– omega 3 | 1,01 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 108,50 g |
– cukry | 28,64 g |
––– laktóza | 7,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vařených fialových brambor - oloupaných | Brambor zimní | 500 g |
120 g 120 g salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | 120 g |
120 g 120 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 120 g |
80 g 80 g červené papriky | Paprika červená čerstvá | 80 g |
50 g 50 g cibule | Cibule čerstvá | 50 g |
120 g 120 g bílého sýru balkánského typu | Sýr kravský tvrdý 30% | 120 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
sůl - pozor na slanost sýru! | Sůl mořská |