Nutriční hodnoty (Salát z fialových brambor se zeleninou a bílým sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 778 kJ / 903 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,78 g |
| Tuky | 30,30 g |
| – nasycené | 11,72 g |
| – nenasycené | 17,04 g |
| –– mononenasycené | 13,12 g |
| –– polynenasycené | 3,92 g |
| ––– omega 3 | 1,01 g |
| Vláknina | 19,00 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 1,26 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 108,50 g |
| – cukry | 28,64 g |
| ––– laktóza | 7,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vařených fialových brambor - oloupaných | Brambor zimní | 500 g |
| 120 g 120 g salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | 120 g |
| 120 g 120 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 80 g 80 g červené papriky | Paprika červená čerstvá | 80 g |
| 50 g 50 g cibule | Cibule čerstvá | 50 g |
| 120 g 120 g bílého sýru balkánského typu | Sýr kravský tvrdý 30% | 120 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| sůl - pozor na slanost sýru! | Sůl mořská |