Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Teplý kuřecí salát s pak choi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 554 kJ /
371 kcal
Bílkoviny73,67 g
– z toho živočišné bílkoviny69,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,77 g
Tuky3,30 g
– nasycené0,92 g
– nenasycené1,79 g
–– mononenasycené1,18 g
–– polynenasycené0,61 g
––– omega 30,57 g
Vláknina4,24 g
Cholesterol 165 mg
Sodík 2,83 g
Sůl6,72 g
Sacharidy10,81 g
– cukry5,03 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kuřecích prsou Kuře prso 300 g
1 1 zelí pak choi Zelí čínské čerstvé
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 bílá cibule Cibule čerstvá
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový
3 lžíce 3 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 45 ml
1 lžička 1 lžička čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý 5 g
kurkuma Kurkuma mletá
kuřecí vývar na podlití (postačí i voda) Vývar kuřecí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.