Nutriční hodnoty (Teplý kuřecí salát s pak choi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 554 kJ / 371 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 73,67 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,90 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,77 g | 
| Tuky | 3,30 g | 
| – nasycené | 0,92 g | 
| – nenasycené | 1,79 g | 
| –– mononenasycené | 1,18 g | 
| –– polynenasycené | 0,61 g | 
| ––– omega 3 | 0,57 g | 
| Vláknina | 4,24 g | 
| Cholesterol | 165 mg | 
| Sodík | 2,83 g | 
| Sůl | 6,72 g | 
| Sacharidy | 10,81 g | 
| – cukry | 5,03 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 300 g 300 g kuřecích prsou | Kuře prso | 300 g | 
| 1 1 zelí pak choi | Zelí čínské čerstvé | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g | 
| 1 1 bílá cibule | Cibule čerstvá | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 3 lžíce 3 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml | 
| 1 lžička 1 lžička čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 5 g | 
| kurkuma | Kurkuma mletá | |
| kuřecí vývar na podlití (postačí i voda) | Vývar kuřecí |