Nutriční hodnoty (Teplý kuřecí salát s pak choi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 554 kJ / 371 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,77 g |
Tuky | 3,30 g |
– nasycené | 0,92 g |
– nenasycené | 1,79 g |
–– mononenasycené | 1,18 g |
–– polynenasycené | 0,61 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 4,24 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 2,83 g |
Sůl | 6,72 g |
Sacharidy | 10,81 g |
– cukry | 5,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecích prsou | Kuře prso | 300 g |
1 1 zelí pak choi | Zelí čínské čerstvé | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 1 bílá cibule | Cibule čerstvá | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
3 lžíce 3 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
1 lžička 1 lžička čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 5 g |
kurkuma | Kurkuma mletá | |
kuřecí vývar na podlití (postačí i voda) | Vývar kuřecí |