Nutriční hodnoty (Bramborové karbanátky se sýrem a uzeninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 548 kJ / 1 087 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,19 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,43 g |
| Tuky | 63,12 g |
| – nasycené | 34,32 g |
| – nenasycené | 22,74 g |
| –– mononenasycené | 17,35 g |
| –– polynenasycené | 5,39 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 8,65 g |
| Cholesterol | 676 mg |
| Sodík | 2,06 g |
| Sůl | 5,17 g |
| Sacharidy | 58,98 g |
| – cukry | 10,28 g |
| ––– laktóza | 3,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vařené brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 50 g 50 g uzeniny | Párek vepřový | 50 g |
| 1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
| 50 g 50 g goudy | Gouda 45% t. v s. | 50 g |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| nasekaná čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
| olej na smažení | Olej řepkový |