Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s česnekem a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 653 kJ /
1 112 kcal
Bílkoviny92,41 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,41 g
Tuky59,26 g
– nasycené9,92 g
– nenasycené41,38 g
–– mononenasycené29,15 g
–– polynenasycené12,23 g
––– omega 32,71 g
Vláknina16,15 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 2,03 g
Sůl4,90 g
Sacharidy46,15 g
– cukry7,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
350 g 350 g Čínské mražené zeleniny Zelí bílé mražené 350 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře Pepř černý 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1/4 1/4 200 ml odměrky bílého vína (vody) Víno bílé suché
asi 1 lžíce 1 lžíce vody Voda 18 ml
1 lžička 1 lžička Solamylu Bramborový škrob 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.