Nutriční hodnoty (Štafetková roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 22 023 kJ / 5 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,76 g |
Tuky | 307,72 g |
– nasycené | 162,41 g |
– nenasycené | 126,65 g |
–– mononenasycené | 82,69 g |
–– polynenasycené | 43,96 g |
––– omega 3 | 7,03 g |
Vláknina | 20,80 g |
Cholesterol | 727 mg |
Sodík | 790 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 523,86 g |
– cukry | 391,08 g |
––– laktóza | 18,68 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8-10 8-10 bílků (dle velikosti vajec) | Vaječný bílek | 297 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
80 g 80 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 80 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce mleté kávy (ne rozpustné) | Káva mletá | 30 g |
4 lžíce 4 lžíce vroucí vody | Voda | 72 ml |
50 ml 50 ml vaječného koňaku (nebo rumu) | Likér vaječný | 50 ml |
100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
1 plátek 1 plátek másla (1 cm) | Máslo kravské | 10 g |
50 ml 50 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |