Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldové borůvkové koláčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 155 kJ /
3 622 kcal
Bílkoviny111,54 g
– z toho živočišné bílkoviny20,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny91,30 g
Tuky115,15 g
– nasycené61,54 g
– nenasycené43,28 g
–– mononenasycené35,53 g
–– polynenasycené7,75 g
––– omega 30,89 g
Vláknina68,36 g
Cholesterol 908 mg
Sodík 148 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy500,77 g
– cukry143,89 g
––– laktóza13,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 500 g 500 g špaldové hladké mouky + na vál Mouka špaldová hladká 500 g
sůl Sůl mořská
100 g 100 g sojové nebo kukuřičné hladké mouky
120 g 120 g cukru Cukr bílý 120 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
1 kostka 1 kostka droždí Droždí pekařské lisované 42 g
asi 1/4 l asi 1/4 l vlahého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
citronová kůra z půlky půlky citronu Citronová kúra čerstvá
100 g 100 g vlažného rozpuštěného másla Máslo kravské 100 g
borůvky (i mražené) Borůvky čerstvé
cukr Cukr bílý
rozšlehané vajíčko Vejce slepičí
máslo Máslo kravské
cukr Cukr bílý
špaldová mouka Mouka špaldová hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.