Alobali

Drůbeží maso Doba přípravy: 30+60 min 4 názory

Drůbeží maso Doba přípravy: 30+60 min 4 názory

Suroviny 4 porce

korpus od Isindy
vanilkový krém s bílou čokoládou od Srettky viz odkaz v poznámce
potahová hmota K2
mandarinky
broskve (kompot)

Postup přípravy receptu

  1. Masa si nakrajime na vetsi nudlicky, syr take, toceny na kolecka a salam na pulkolecka. Utrhneme si 4 ctverce alobalu.

  2. Alobal potreme kapkou oleje a zacneme stavet pyramidu. Muzete si to postavit podle fantazie, ale ja davam: kureci, salam, toceny, horcice, veprove, syr, zelenina. Kazde maso se osoli a opepri.

  3. Az budete mit vse vyskladane, alobal poradne zabalte a dejte do druheho alobalu.

  4. Do pekacku si nalijte vodu, vyskladejte alobaly a pecte v troube na 200°C tak na 60 min, nejprve ale jeden otevrte a zkuste, jestli je maso mekke.

Komentáře k receptu Alobali

Tématické fráze: alobalky bez masa alobalky masa v alobali alobali maso v alobali toceny salam v alobalu recept kureci toceny