Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový salát s mrkví a celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie621 kJ /
148 kcal
Bílkoviny3,63 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,63 g
Tuky1,13 g
– nasycené0,32 g
– nenasycené0,65 g
–– mononenasycené0,12 g
–– polynenasycené0,53 g
––– omega 30,04 g
Vláknina12,88 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 209 mg
Sůl0,47 g
Sacharidy24,51 g
– cukry19,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velké jablko Jablko čerstvé 150 g
1/4 1/4 menšího celeru Celer bulva čerstvá 135 g
2 2 středně velké mrkve Mrkev čerstvá 100 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
cukr Cukr bílý
troška vody Voda
kysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
vlašské ořechy Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.