Nutriční hodnoty (Jablkový salát s mrkví a celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 621 kJ / 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,63 g |
| Tuky | 1,13 g |
| – nasycené | 0,32 g |
| – nenasycené | 0,65 g |
| –– mononenasycené | 0,12 g |
| –– polynenasycené | 0,53 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 12,88 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 209 mg |
| Sůl | 0,47 g |
| Sacharidy | 24,51 g |
| – cukry | 19,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1/4 1/4 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 2 2 středně velké mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| cukr | Cukr bílý | |
| troška vody | Voda | |
| kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| vlašské ořechy | Vlašské ořechy |