Nutriční hodnoty (Jablkový salát s mrkví a celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 621 kJ / 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,63 g |
Tuky | 1,13 g |
– nasycené | 0,32 g |
– nenasycené | 0,65 g |
–– mononenasycené | 0,12 g |
–– polynenasycené | 0,53 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 12,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 209 mg |
Sůl | 0,47 g |
Sacharidy | 24,51 g |
– cukry | 19,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1/4 1/4 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
2 2 středně velké mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
cukr | Cukr bílý | |
troška vody | Voda | |
kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
vlašské ořechy | Vlašské ořechy |