Nutriční hodnoty (Kuřecí stehna s hruškovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 153 kJ / 515 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,54 g |
| Tuky | 29,40 g |
| – nasycené | 5,99 g |
| – nenasycené | 21,84 g |
| –– mononenasycené | 15,77 g |
| –– polynenasycené | 6,07 g |
| ––– omega 3 | 1,93 g |
| Vláknina | 8,30 g |
| Cholesterol | 23 mg |
| Sodík | 41 mg |
| Sůl | 0,06 g |
| Sacharidy | 52,04 g |
| – cukry | 17,19 g |
| ––– laktóza | 2,38 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 4 lístky 4 lístky šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 62.5 ml |
| špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 1 cm kousek zázvoru | Zázvor sušený | |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| kmín | Kmín | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská |