Nutriční hodnoty (Salát Coleslaw (bez tuku))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 194 kJ / 285 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,13 g |
| Tuky | 6,98 g |
| – nasycené | 3,94 g |
| – nenasycené | 2,63 g |
| –– mononenasycené | 1,79 g |
| –– polynenasycené | 0,84 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 16,53 g |
| Cholesterol | 18 mg |
| Sodík | 196 mg |
| Sůl | 0,27 g |
| Sacharidy | 35,14 g |
| – cukry | 22,26 g |
| ––– laktóza | 3,26 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
| 100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce 12% zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce nízkotučného jogurtu | Jogurt kravský bílý light 0,1% | 30 ml |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky kmínu | Kmín | 2.5 g |
| šťáva z ½ citronu | Citrón čerstvý | |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |