Nutriční hodnoty (Perníkové nudle (těstoviny) s povidlovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 021 kJ / 961 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 30,41 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,41 g | 
| Tuky | 5,35 g | 
| – nasycené | 1,39 g | 
| – nenasycené | 1,91 g | 
| –– mononenasycené | 0,82 g | 
| –– polynenasycené | 1,10 g | 
| ––– omega 3 | 0,10 g | 
| Vláknina | 15,39 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 9 mg | 
| Sůl | 0,03 g | 
| Sacharidy | 190,10 g | 
| – cukry | 32,60 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| cca 250 g 250 g širokých nudlí | Nudle pšeničné | 250 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| 60 - 80 60 - 80 g perníku na strouhání | Perník | |
| máslo | Máslo kravské | |
| cca 3 lžíce 3 lžíce švestkových povidel | Povidla | 69 g | 
| černý čaj , rum, likér... | Čaj černý | |
| zakysaná smetana nebo šlehačka | Smetana kravská zakysaná 12% |