Nutriční hodnoty (Špaldový banánovo-jablečný chlebíček (bez cukru, mléka a vajec))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 898 kJ / 2 366 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 74,31 g |
| Tuky | 63,48 g |
| – nasycené | 4,98 g |
| – nenasycené | 52,04 g |
| –– mononenasycené | 33,48 g |
| –– polynenasycené | 18,55 g |
| ––– omega 3 | 4,59 g |
| Vláknina | 62,35 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 114 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 343,75 g |
| – cukry | 71,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 větší zralé banány | Banán čerstvý | 180 g |
| 2 2 střední jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 200 ml 200 ml sojového mléka (rýžového, mandlového, ovesného, ...) | Nápoj sójový | 200 ml |
| 2 2 vrchovaté lžíce pudinkového prášku | Puding v prášku | |
| 50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 375 g |
| pomerančová kůra | Pomerančová kůra čerstvá | |
| prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| olej a hladká mouka na vymazání formy | Mouka pšeničná hladká |