Nutriční hodnoty (Guláš z vepřových ledvinek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 493 kJ / 596 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,42 g |
| Tuky | 43,53 g |
| – nasycené | 20,82 g |
| – nenasycené | 21,93 g |
| –– mononenasycené | 18,46 g |
| –– polynenasycené | 3,47 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 16,90 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 834 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 37,95 g |
| – cukry | 28,73 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
| 4 4 vepřové ledvinky | Ledviny vepřové | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| chilli koření | Chilli paprička mletá | |
| 1 1 klobása | Klobása | |
| 1 lžíce 1 lžíce protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| vývar podle potřeby | Vývar masový | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |